0299 75 02 68 info@leefomgeving.com

Wij zoeken de buitengewoon opsporingsambtenaar die naadloos aansluit op uw organisatie

Uw organisatie wil het liefst dat iedereen in de gemeente zich veilig voelt bij een dienstbare handhaver die ook kan optreden. Heeft u meer of beter toezicht nodig op straat? Voor de handhaving van veiligheid en de leefbaarheid kunt u boa’s en toezichthouders inzetten van BoaCompleet.

Werving, selectie detachering

BoaCompleet kan de boa zoeken die naadloos aansluit op uw organisatie. U kunt een boa ook tijdelijk inhuren en een combinatie van een periode inhuur, gevolgd door vast dienstverband is ook mogelijk.

Alle boa’s van BoaCompleet hebben naast de reguliere boa documenten ook een certificaat ‘Effectief communiceren’ behaald bij de Handhavingsacademie Nederland.

Maatwerktrainingen

In samenwerking met de Handhavingsacademie Nederland verzorgen wij ook maatwerktrainingen voor boa’s op het gebied van gedragsvaardigheden, gedragsbeïnvloeding, communicatie en omgaan met stress en agressie. Voor herkenning van- en omgaan met verwarde personen is sinds kort ook een training beschikbaar.

Inspecties en controlebezoeken

Voor Wabo milieucontroles en diverse andere inspectie activiteiten als illegaal wonen, uitkeringsfraude en dergelijke zijn gespecialiseerde inspecteurs beschikbaar.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met Stanley Wassenaar.
Bel 06 1115 8961 of stuur een bericht naar: info@leefomgeving.com

Vacatures

Reeds in het bezit van een geldig boa-diploma en wil je het beste uit jezelf halen? BoaCompleet zoekt nieuwe collega’s.