0299 75 02 68 info@leefomgeving.com

boa compleet logo

Vacatures bij BoaCompleet

Bent je reeds in het bezit van een geldig boa diploma en wil je het beste uit jezelf halen? BoaCompleet zoekt voortdurend nieuwe collega’s om bij onze opdrachtgevers, gemeenten en omgevingsdiensten in te zetten. Wij zijn kritisch maar ook bereid om in jou te investeren. Wij geloven er in dat als we jou tegemoet komen in jouw wensen, wij daar een gemotiveerde medewerker voor terug krijgen.

We vinden het belangrijk dat je in staat bent zelfstandig je werk te doen en affiniteit hebt met het bevorderen van veiligheid en leefbaarheid. Ook ben je integer en prettig in de omgang. Ben jij een boa met een geldig certificaat of ben je een toezichthouder, dan hebben we voor jou vast een mooie job.

Solliciteer direct op onze vacatures

Ga je deze nieuwe uitdaging aan binnen het werkveld van toezicht en handhaving? We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Vacatures voor boa's openbare ruimte

Voor meerdere gemeentes in Nederland zijn wij op zoek naar Buitengewoon Opsporingsambtenaren die het verschil gaan maken op het gebied van bevordering van het naleefgedrag (domein 1).

Voor BoaCompleet is de juiste match belangrijk. Voor jou betekent dit een werkplek waar je je gewaardeerd voelt en waar jouw ervaring en kwaliteiten prima op aansluiten. Dus ben je op zoek naar een nieuwe omgeving, uitdaging in je werk of groei, dan kan dat bij BoaCompleet.

Boa integrale milieucontroles (domein 2)

Als boa heb je bij ons een afwisselende taak, namelijk optreden in de openbare ruimte en tevens het uitvoeren van integrale milieucontroles bij bedrijven. Wij bieden een interessante, afwisselende werkomgeving en de mogelijkheid je te ontwikkelen in het milieu-toezicht.

Teamcoördinator Boa (36 uur)

In opdracht van een gemeente in het midden van het land zijn wij op zoek naar een coördinator voor het boa team. Het team is onderdeel van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving en werkt nauw samen met de collega’s van de beleidsafdelingen.

Wat bieden wij?

  • Een werkomgeving waarin je met plezier kunt werken
  • Een baan met ontwikkelingsperspectief
  • Een maatschappelijk betrokken omgeving met focus op wederzijds respect
  • Prettige collega’s en een informele bedrijfscultuur
  • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Grote flexibiliteit. Zo is parttime werken prima
  • Tegemoetkoming in eventuele kinderopvangkosten