0299 75 02 68 info@leefomgeving.com

Over ons

Onze missie

Leefomgeving.Com levert een bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Nederland. Wij gaan er vanuit dat hokjes denken niet meer werkt en propageren de integratie van wetenschappelijke inzichten in de dagelijkse praktijk.

Ontmoetingspunt voor een prettige en veilige leefomgeving

Leefomgeving is het ontmoetingspunt voor alle disciplines die raakvlakken hebben met een veilige en prettige leefomgeving

Zo’n ontmoetingspunt is nodig. Gewoon omdat onze leefomgeving complex in elkaar steekt. Naast de inrichting en het beheer van de openbare ruimte die zeker kunnen bijdragen aan het gevoel van veiligheid, is er de invloed van sociaal economische en psychologische factoren. En natuurlijk is de manier waarop invulling wordt gegeven aan de handhaving van de openbare orde en veiligheid van groot belang.

Wij kijken integraal naar ruimte en leefomgeving en overbruggen en verbinden de vakgebieden die een bijdrage kunnen leveren aan een veilige en prettige woonomgeving.

borrel mensen

Onze visie

De fysieke leefomgeving van Nederland is toe aan nieuwe inzichten. De tijd dat een stedebouwkundige ‘gewoon iets moois’ mocht ontwerpen is voorbij. En een uitkeringsdienst vertelt je niet meer wat je moet doen maar helpt je jouw kansen te zien en jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Stedebouwwers, planologen, antropologen, gedragswetenschappers, handhavers opleiders en ondernemers zullen in de nabije toekomst integrale teams vormen om te leren uit het verleden en nieuwe frisse benaderingen vinden om de tegenstellingen in onze samenleving aan te pakken en de leefbaarheid en veiligheid te vergroten. Leefomgeving doet dit nu al.

Bent u benieuwd wat Leefomgeving voor u kan betekenen?

 

Neem dan gerust contact met ons op!